TEB Restoran/Cafe paketi içinizi ısıtıyor!

TEB Restoran/Cafe Paketi'nden yararlananlar, Pronet'e 2 ay ücretsiz abonelik ve aktivasyona 50$+KDV avantajı ile sahip olabiliyor. Üstelik ücretsiz ısı dedektörü de Pronet'ten hediye.01 Nisan-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TEB Restoran/Cafe Paketi kullanıp, Pronet hediye çekine sahip olmuş kişiler 31 Aralık 2010 tarihine kadar abonelik sözleşmelerini imzaladıklarında aktivasyon ve bağlantı bedeline 50$+kdv avantajıyla ve 2 ay ücretsiz kullanıma sahip olacaklar. Ayrıca ısı dedektörü de kendilerine hediye edilecektir.

Kampanyadan faydalanabilmek için TEB tarafından verilen çek mutlaka sözleşmeye eklenmelidir.

TEB Medikit paketi ile paniğe son!

TEB Medikit Paketi'nden yararlananlar Pronet'e 2 ay ücretsiz abonelik ve aktivasyon 50$+Kdv avantajı ile sahip oluyor. Üstelik ücretsiz panik butonu da Pronet'ten hediye.»01 Nisan-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TEB Medikit Paketi kullanıp, Pronet hediye koduna sahip olmuş kişiler için geçerlidir. Bu koda sahip olan kişiler 31 Aralık 2010 tarihine kadar Pronet Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. Alarm sistemi abonelik sözleşmelerini imzaladıklarında aktivasyon ve bağlantı bedeline 50$+kdv avantajıyla ve 2 ay ücretsiz kullanıma sahip olacaklar. Ayrıca Panik butonu da kendilerine hediye edilecektir. Kampanyadan faydalanabilmek için TEB tarafından verilen kod mutlaka sözleşmeye eklenmelidir.

TEB'den ev kredisi kullananlar güvenliğin tadını çıkarıyor!

TEB Mortgage'dan ev kredisi alanlar şimdi Pronet'ten 31 Aralık 2010 tarihine kadar aktivasyon bedelinde özel olarak 50$ + KDV ödüyor ve 2 ay ücretsiz abonelik kazanıyor01 Nisan-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TEB'den ev kredisi kullanıp. Pronet hediye kuponuna sahip olmuş kişiler için geçerlidir Bu kupona sahip olan kişiler 31 Aralık 2010 tarihine kadar abonelik sözleşmelerini imzaladıklarında aktivasyon ve bağlantı bedeline 50$+kdv avantajıyla ve 2 ay ücretsiz kullanıma sahip olacaklar.Kampanyadan faydalanabilmek için TEB'in hediye ettiği kupon mutlaka sözleşmeye eklenmelidir.

TEB Mortgage'dan ev kredisi alanlar şimdi Pronet'ten 31 Aralık 2010 tarihine kadar aktivasyon bedelinde özel olarak 50$ + KDV ödüyor ve 2 ay ücretsiz abonelik kazanıyor 01 Nisan-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TEB'den ev kredisi kullanıp. Pronet hediye kuponuna sahip olmuş kişiler için geçerlidir Bu kupona sahip olan kişiler 31 Aralık 2010 tarihine kadar abonelik sözleşmelerini imzaladıklarında aktivasyon ve bağlantı bedeline 50$+kdv avantajıyla ve 2 ay ücretsiz kullanıma sahip olacaklar.

Kampanyadan faydalanabilmek için TEB'in hediye ettiği kupon mutlaka sözleşmeye eklenmelidir.

Aşağıdaki formu doldurun, size en kısa sürede Pronet güvenlik uzmanı geri dönsün
Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz keşif hizmetinden faydalanın.

Tarih Belirtiniz