4441911 Artık Cebinizde

Pronet'in, Turkcell ile yaptığı çalışma ile artık Pronet Alarm Merkezi tarafından Turkcell hatlı cep telefonlarınıza yapılan aramalarda, arayan numara olarak 444 1 911'i görebileceksiniz.Pronet Alarm Merkezi 'nden yapılan aramaların Pronet aboneleri tarafından daha dikkatli değerlendirilmesine yönelik olarak yapılan bu çalışma Mart 2007 itibarı ile hayata geçirildi.

Pronet'e 'Kristal Elma'

Pronet Güvenlik Hizmetleri, 19.su düzenlenen Kristal Elma yarışmasında basın dalında ödül aldı. Maslak Parkorman'da yapılan 19. Kristal Elma ödülleri için bu yıl 50 dalda toplam 988 eser yarıştı. Pronet Güvenlik, basın dalında "Yapı ve Yapı Malzemeleri" kategorisinde Kristal Elma'ya layık görüldü. Güvenlik sektöründe ilklere imza atan Pronet, reklam sektöründe de ilk ödüllü ilana sahip güvenlik firması oldu.

Kristal Elma ödüllü basın ilanının yaratıcı ajansı. Rafineri. Rafineri yaratıcı ekibi Pronet Alarm Sistemleri Çin Seddi'ni koruyor temalı ilanı da içeren toplam 6 Kristal Elma, 1 büyük ödül ve 8 adet başarı belgesi aldı. yata geçirildi.

Kuyumcukent, Alarm Sistemlerinin Takibinde Pronet ile Anlaştı

Kuyumcukent. bağımsız bölümlerin iç güvenliğini sağlamaya yönelik güvenlik çalışmalarında Pronet ile anlaştı. Yapılan anlaşma gereği, Kias'da bulunan alarm sistemlerinin tamamı Pronet Alarm Merkezi tarafından izlenecek Bu proje ile Kuyumcukent içerisindeki tüm dükkan ve mağazaların alarm sistemlerinden gelen sinyallerin teknolojik alt yapısı kuvvetli olan tek bir yerden, 365 gün 24 saat izlenmesi ve zamanında müdahale edilmesi amaçlanıyor.

Aşağıdaki formu doldurun, size en kısa sürede Pronet güvenlik uzmanı geri dönsün
Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz keşif hizmetinden faydalanın.

Tarih Belirtiniz