En İyi Çağrı Merkezi ödülü Pronetin

Güvenlik sektörümüzün lider ismi Pronetin Alarm Haber Alma Merkezi, Istanbul Call Center Awards 2008'de En Çok 49 Koltuklu En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu. Müşterilerinin en zor anlarında güven veren ilk ses olma misyonuyla hareket eden Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, olumsuz bir durumda gerekli güvenlik birimlerinin ilgili yere sevk edilmesinden abonelik işlemlerine kadar pek çok konuda müşterleri için çözümler üretiyor.

İstanbul Call Center Awards 2008 ödülleri İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu. Ülkemizin lider güvelik firması Pronet, Alarm Haber Alma Merkezi ile İstanbul Call Center Awards 2008'de En İyi Çağrı Merkezi ödülünü aldı. Pronet, En Çok 49 Koltuklu En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde birincilik ödülünü kazanma başarısını elde etti. Pronet müşterilerinin en zor anlarında güven veren ilk ses olma misyonuyla hareket eden Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, alarm sistemlerinin takibinden olumsuz bir durumda ambulans, polis ya da itfaiyenin ilgili mekana yönlendirilmesine, abone işlemlerinden müşteri sorunlarının çözümlenmesine kadar pek çok konuda abonelere destek veriyorPronet Alarm Haber Alma Merkezi, Yılın En İyi Çağn Merkezi ödülü seçim sürecinde herbiri kendi alanında uzman olan jüri üyeleri tarafından pek çok kriter dikkate alınarak değerlendirildi. Bu kritirlerden ilki "planlama" idi. Bu kriter çerçevesinde Pronet Alarm Haber Alma Merkezi- şirket vizyon ve misyonuyla paralellik göstermesi- belirli bir strateji ve hedef doğrultsunda çalışmasıyla öne çıktı. İkinci kriter olan "süreçler" konusunda ise müşterilerinin ihtiyaçlannı başanlı bir şekilde analiz edebilmesi ve problemleri çözme yöntemiyla jüri üyelerinden tam not aldı. Aynı şekilde performans gözlemleme, planlama ve bilgi güvenliği konuları da başarıyla geçilien kriterler arasında yer aldı.

Değerlendirmede öne çıkan bir diğer kriter ise "insan kaynağıydı. Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, çalışanlarının iş tanımı, yeteneklerinin analizi, işe alma süreci, eğitim ve performans değerlendirme sistemleri alanında örnek bir çağrı merkezi olduğunu gösterdi. En Çok 49 koltuklu En İyi Çağrı Merkezi kategorisinde son olarak ele alınan kriter olan "performans yönetimi" alanında da Pronet Alarm Haber Alma Merkezi, müşteri memnuniyetine gösterdiği özen, memnuniyetin ölçümlenmesinde takip ettiği süreçler, müşteri şikayetlerin çözümlenmesinde gösterdiği üstün çaba ve performans göstergeleri neticesinde En İyi Çağrı Merkezi ödülünü almaya hak kazandı.

Aşağıdaki formu doldurun, size en kısa sürede Pronet güvenlik uzmanı geri dönsün
Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz keşif hizmetinden faydalanın.

Tarih Belirtiniz