Tavsiye Et Kazan

tavsiye-header--b-21-big

Kampanya Katılım Şartları:

Kampanya 01.01.2018 ve 31.12.2018 tarihleri arasında geçerlidir. Bu tarihler arasında toplam 1 “pozitif tavsiye”* veren müşterilerimiz her 1 abonelik için 1 ay ücretsiz kullanacaktır.

*Pozitif tavsiye: Verilen her bir tavsiyenin sözleşmeye dönüşmüş, montajı yapılmış ve ilk ay abonelik bedeli tahsil edilmiş halidir.

1 ay ücretsiz Abonelik kampanyasından kazanılan ücretsiz kullanım hak kazanımı için, tavsiye edilen müşterinin, Pronet Güvenlik sistemi abonelik ve hizmet sözleşmesi ya da satış sözleşmesini, kampanya süresi içerisinde imzalamış, montajının yapılmış ve ilk ay abonelik bedelinin tahsil edilmiş olması gerekmektedir. Tavsiye edilen kişinin montaj bedelini ve ilk ay abonelik bedelini ödememiş olması durumunda bu verilen tavsiye, pozitif tavsiye olarak değerlendirilemez.

Kampanya, mevcut abonelerin yanı sıra kampanya süresince abone olacak Pronet Hizmet Paketi müşterileri için de geçerlidir. 3. parti AHM müşterileri bu kampanya kapsamı dışındadır.

Aynı unvanlar için verilen tavsiyeler kampanyaya dahil olacaktır. Yani abone kendi yerini kendisine tavsiyede bulunabilecektir.

1 ay ücretsiz Abonelik kampanyası Pronet’in başka kampanyaları ile birleştirilemez.

Tavsiye veren birden fazla sisteme sahip abonelerin bu kampanyadan elde ettiği 1 ay ücretsiz abonelik hakkı, abonelik ücreti daha düşük olan güvenlik sistemi için geçerli olacaktır. Kampanya tarihleri dışında verilen tavsiyeler kampanya kapsamında sayılmazlar.

Pronet Güvenlik ve Çözüm Ortakları çalışanları kendi portföyündeki müşterilere için gerçekleştirdikleri satışları ve kendi yakınlarına yapılan satışları tavsiye olarak verip gerçekleşen bu satışlardan 1 ay ücretsiz kullanım hakkı talep edemezler.

Abonemiz bir kurumsal firma ise, hangi pozisyonda bulunursa bulunsun, firma sahibi dışında o firmada çalışanlar firmaya ait diğer şubeleri kendilerine tavsiye ettikleri yeni yerler olarak gösteremezler.

Pronet, bu kampanya kurallarını ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.